Comfort Pillow - Relaxkussen

 
Het meest verkochte relaxkussen van de Cuddle Buddy is de Comfort pillow. De comfort pillow is het ideale knuffelmaatje en relaxkussen.. Doordat deze zeer compact is kan hij ook eenvoudig worden meegenomen op reis in bv. het vliegtuig, trein, auto of bus.. Maar ook thuis op de bank wanneer u TV kijkt of een boek leest kunt u heerlijk ontspannen, met de comfortpillow. De comfort pillow kan uistekend dienst doen als een lumbaalkussen Bovendien staat het ook nog eens reuze gezellig zo'n fraai comfortkussen op de bank.
 
Eigenschappen Comfort Pillow:
Stof: 83% Nylon en 17% spandex, de stof is op kleurechtheid getest
Afmetingen: 40 - 20 cm.
gewicht: ca. 315 gram
Leverbaar in diverse kleuren..
 
De Comfort Pillow relaxkussen is te gebruiken in de nek, rug, onder uw benen of voeten, of tussen uw knieŽn om extra drukpunten te voorkomen.. Tevens is de Comfort Pillow relax kussen uitstekend geschikt ter voorkoming van decubitus, door deze onder bv. uw hakken of ellebogen te leggen.
 
Wanneer de Comfort Pillow net te klein of te zacht voor u wordt adviseren wij u te kiezen voor de Mega Comfort Pillow. De Mega Comfort Pillow is een comfortkussen die net iets groter en dikker is.
 

Borstkanker en de Comfort Pillow

Een erg positieve reactie op de Comfort Pillow, kregen wij van een klant die geopereerd is aan borstkanker, waarbij de lymfeklieren zijn verwijderd. Zij had erg veel pijn bij het liggen op de desbetreffende zijde. Door druk op het littekenweefsel en het oedeem (vocht) onder haar oksel, kon ze 's nachts, door de pijn, niet goed liggen op deze zijde, met als gevolg een slechte nachtrust met weinig slaap. Op advies van de behandelend arts moest zij gaan slapen met een zacht medisch kussen onder haar oksel ter voorkoming van druk die de pijn veroorzaakt. Hiervoor schafte zij de Cuddle Buddy Comfort Pillow relaxkussen aan. Door de drukverlagende eigenschappen van de zeer zachte en comfortabele Comfort Pillow, werd deze pijn sterk verminderd en kon ze weer gewoon op deze zij slapen. Ze slaapt nu niet meer zonder..
 
Om extra aandacht te vragen voor de borstkankerpatiŽnt van vandaag, die de juiste behandeling en optimale begeleiding verdient plaatsen wij hier een link van de stichting die zich hiervoor inzet. http://www.pinkribbon.nl/